Het begin!

If my eyes could take pictures…… ik zie altijd en overal wel een foto in de dagelijkse dingen om mij heen. Mijn eerste kop koffie, licht dat mooi in huis valt, een bloem in de vaas, maar ook de was aan de lijn of  een leuk hoekje in de kamer. Voortdurend sleep en verplaats ik alles in huis om het perfecte plaatje te creëren. Een kijkje achter de schermen zou hilarische beelden opleveren. Regelmatig sta ik boven op een tafel of heb ik extra handen nodig om zo het beeld te krijgen dat ik voor ogen heb. Het komt voor dat ik mijn vers gekochte bloemen uit de vaas haal, omdat ik in mijn hoofd zie hoe leuk ze op het krukje of in de mand staan.
De foto’s die ik maak plaats ik op mijn Instagram account @karinvanhaasteren
Ik vind het leuk om mijn plaatjes te delen en anderen te inspireren, maar krijg zelf ook  veel inspiratie van andere Instagrammers.

Ooit wil ik mijn eigen blog…….hoe vaak ik dat de afgelopen jaren niet heb gedacht.
Vandaag is het zover en zet ik de eerste stap.
Ik doe het gewoon!  Mijn eerste blogpost online. Doodeng, maar ook heel leuk!

What I see is what you get!

liefs, Kaar XX

 

4 Replies to “Het begin!”

  1. Wat leuk Karin! Stoer van je… eeen nieuwe kijk op jouw dagelijkse leven, op wat je bezighoud, waar je blij van wordt…. leuk om te lezen. Knap en stoer! Heel veel succes met bloggen! X

  2. Hihi, tof!!
    Kan niet wachten op de rest ?!

    ?

  3. Wat super dat je dit gaat doen, geniet al van jou mooie feeds en weer zeker dat je blog ook inspirerend is… succes Karin En kijk nu al uit naar je volgende blog

  4. Oh, wat gaaf! je hebt nog helemaal niet zo lang je blog! Super tof! Leuk om je dan te volgen!

Geef een antwoord